Församlingsblad Hemsida

Extrainsatt Söndagsskola Utomhus

I dessa tider när vi inte längre samlas hela församlingen i kyrkan vill vi ändå fortsätta erbjuda Söndagsskola, och därför bjuder vi in till Söndagsskola utomhus! En kombination av Söndagsskolan och Skogsskolan.

På söndag 17e maj träffas vi kl 10.45 vid f d parkeringen där gamla TV-huset låg utmed Delsjövägen. Det finns en vändslinga i anslutning till de nybyggda bostäderna där vi ledare möter barnen. Vi slutar kl 13.15.

Alla barn som vanligtvis är med i söndagsskolan är välkomna, men för barn som är yngre än 8 år ber vi att en förälder följer med. 

Det blir lekar, korvgrillning m.m. Ha varma, oömma kläder och bra skor eller stövlar på er. Anmälan och frågor skickas till Mattias på ‭073-342 45 33‬. Om ni inte hittar oss på söndag så ring Mattias! Anmälan gärna senast lördag kl 18.

Vi kommer fortsätta med extrainsatta tillfällen med söndagsskola utomhus, vi hoppas kunna erbjuda träffar varje söndag, men vi återkommer med mer information varje vecka. Datum som redan är bestämda för den ordinarie Skogsskolan är 10/5 och 24/5.

Välkomna!

Söndagsskolan och Skogsskolan

För mer info, kontakta Einar: 076-189 56 45