Skärmavbild 2020-03-14 kl. 14.31.26

Info med anledning av Corona-viruset:

För närvarande ser vi ingen anledning att stänga våra lokaler, utan välkomnar fortsatt till grupper, gudstjänster och verksamheter. Men, vi vill hänvisa till Folkhälsomyndighetens råd:

– Har du symtom, såsom förkylning, hosta eller motsvarande, ska du stanna hemma.
– Har du varit på resa i drabbade regioner, ska du stanna hemma.
– Påminn dem som har eventuella symptom om att stanna hemma.
– Tvätta händerna noggrant och ofta.
– Undvik att hälsa genom att skaka hand.

Inför söndagens gudstjänst uppmanar vi därför att inte ta i hand, utan hälsa på annat sätt. När vi firar nattvard hälsar vi varandra Guds frid men utan att ta i hand. För att minimera smittrisken ger prästen enbart brödet i din hand. Vi kommer inte att servera kyrkfika.

Vi följer uppdateringarna från Folkhälsomyndigheten och EFS dagligen. Om situationen förändras kommer vi kommunicera det. Vi hänvisar den som vill veta mer till https://www.folkhalsomyndigheten.se/

Låt oss vara kloka och visa varandra omsorg. Vi ber för de som drabbats i vår närhet och världen över. Om någon känner oro inför att bli smittad kan det vara lämpligt att avstå från de gemenskaper som finns i Lutherska Missionskyrkan Göteborg under en tid. Välkommen att höra av dig till oss.

För att läsa söndagens texter kan du se Kyrkoårets texter eller på Svenska kyrkans sida för kyrkoårets bibeltexter, där även information om söndagen finns.

Om du vill kontakta oss eller har frågor kan du nå oss på 076-189 56 45, eller info@lutherska.nu.